• Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis
  • Volledig zuivere voedingssupplementen
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis
  • Volledig zuivere voedingssupplementen
  • Gratis verzending vanaf €100

Whey Eiwit Pro

€ 34,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Eiwitten zijn verbindingen van aminozuren en behoren tot de bouwstenen van cellen. Elke lichaamscel bestaat hoofdzakelijk uit eiwitten, hierdoor bepalen ze in hoge mate de functie en structuur van het lichaam. Eiwitten vormen een hoofdbestanddeel van het spierherstel. Daarom wordt er veel aandacht geschonken aan het binnenkrijgen van voldoende eiwitten wanneer je aan krachttraining doet.


De whey pro van Pure muscle.NL onderscheidt zich in de markt door haar smaak, structuur en kwaliteit. Whey pro bevat maar liefst 80% eiwit door een mix aan wei-eiwit concentraat en wei-eiwit isolaat. Het product wordt in Nederland geproduceerd in een fabriek die voldoet aan alle Nederlandse wettelijke eisen.


Whey pro bestaat uit de meest zuivere kwaliteit wei-eiwit isolaat, ultra gefilterd wei-eiwit concentraat en wei-eiwit hydrolisaat (di- en tri peptides). Het product kan zowel in de ochtend, tussendoor of na de training gebruikt worden. Het poeder lost snel op en drinkt makkelijk weg.


✅ Eiwitten met enkel een natuurlijk aminozuur profiel (geen toevoeging van aminozuren om het eiwitgehalte onnatuurlijk te verhogen).

✅ Hoogste kwaliteit natuurlijke eiwitten, die goed oplossen.

✅ Zeer weinig toevoegingen om het product natuurlijk te houden (laag gedoseerd in aroma en zoetstoffen).

✅ Geen andere toevoegingen, zoals verdikkingsmiddelen.

✅ Whey pro bestaat uit de meest zuivere kwaliteit wei-eiwit isolaat, ultra gefilterd wei-eiwit concentraat en wei-eiwit hydrolisaat (di- en tri peptides).

✅ Beste eiwitten voor beginners en gevorderden.


Kies een smaak voor meer informatie.